tag:blogger.com,1999:blog-4254870329054617901.post3003117241130745620..comments2023-06-19T17:54:31.389+03:00Comments on mutfak kültürü ve urfa: pırçikli niyetine!Mehmet Saraçhttp://www.blogger.com/profile/03878873366936043590noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4254870329054617901.post-88255101822996932202009-02-17T15:39:00.000+02:002009-02-17T15:39:00.000+02:00Bunlar adana şalgamına konulan siyah havuç salatal...Bunlar adana şalgamına konulan siyah havuç salatalara rendelenebilir. Ya da bulgurla maya kurup temizleyip boyuna kestiginiz siyah havuç ve şalgam turpu su tuz ilavesi ile şalgam kurabilirsiniz.<BR/>Blogunuzu beğendim tüm tariflerinizi okumaya calisiyorum.<BR/>Hoşçakalın<BR/>YaseminAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4254870329054617901.post-87641533342349445792008-12-13T02:33:00.000+02:002008-12-13T02:33:00.000+02:00Adi herneyse, butun koyu renkli sebzeler gibi cok ...Adi herneyse, butun koyu renkli sebzeler gibi cok faydalidir.. Salgam -havuc -turp karisimi bir sey galiba.. Burada bunlarin beyazlari bulunuyor.. salgama benziyor tadlari..<BR/><BR/>Bu arada sira geceleri turkulerini cok begendim.. Sitenizi butunlemis iyice..Mehtap Pasin Gualanohttps://www.blogger.com/profile/14701400792742703481noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4254870329054617901.post-1197623831603798452008-12-13T01:52:00.000+02:002008-12-13T01:52:00.000+02:00Pirçikli mi, pırçikli mi bu "sebze"yi bilemeyeceği...Pirçikli mi, pırçikli mi bu "sebze"yi bilemeyeceğim, amma, taze nohutu çok iyi bilirim. Çocukluğumun en sevdiğim tadlarından biridir. <BR/>En son, ne zaman yemiştim, kimbilir?<BR/>Olsa da yesek.<BR/>:))EKMEKÇİKIZhttps://www.blogger.com/profile/01102834883988846959noreply@blogger.com