tag:blogger.com,1999:blog-4254870329054617901.post4876184700329403012..comments2023-06-19T17:54:31.389+03:00Comments on mutfak kültürü ve urfa: keşke maltız olsaydı!Mehmet Saraçhttp://www.blogger.com/profile/03878873366936043590noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4254870329054617901.post-44094633432824376792009-05-21T21:44:59.151+03:002009-05-21T21:44:59.151+03:00Annem de köyde maltızda yapardı kuru fasulyeyi. Ko...Annem de köyde maltızda yapardı kuru fasulyeyi. Koyun eti ile daha da lezzetli olur.İzleme listeme ekledim seni. Ellerine sağlık. Sevgiler...HUYSUZBALIKhttps://www.blogger.com/profile/16227572738638571248noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4254870329054617901.post-65615672725692471062009-05-02T17:56:00.000+03:002009-05-02T17:56:00.000+03:00Görüntü harika, tadı enfestir tabii. İki tabak do...Görüntü harika, tadı enfestir tabii. İki tabak dolusu yerim...Oya Kayacanhttps://www.blogger.com/profile/03734125000892561566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4254870329054617901.post-84026218310598263962009-01-19T16:15:00.000+02:002009-01-19T16:15:00.000+02:00Bu tarif aynen benim kuru fasulyem :)sööylee yagli...Bu tarif aynen benim kuru fasulyem :)<BR/>sööylee yagli koyun kaburgalarindan bol kemikli, bol kirmizi biberli, acili bir kuru fasulye yapmak için dün aksamdan islatmistim fasulyeleri bende. Yanina da sade pirinç pilavi, tursu, turp salatasi mis mis bu yemek. :) :) eee ne de olsa Gaziantepliyim bende :pAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4254870329054617901.post-18080613284288392032009-01-19T02:07:00.000+02:002009-01-19T02:07:00.000+02:00okurken ses efekti cıkarmak serbest mi..yum yumm c...okurken ses efekti cıkarmak serbest mi..<BR/><BR/>yum yumm cikti benden, sözcük yerine...:)Brajeshwarihttps://www.blogger.com/profile/00141576983982145164noreply@blogger.com